Logo Granietshop

Pluspunten: Levenslange garantie Aanbetaling niet nodig Gratis inmeten Vaste prijs voor montage Korting bij doe het zelf
 

Vraag hier snel uw offerte aan:

Werkbladen vergelijking Ikea Granietshop

Keuze mogelijkheden:

Ikea:

  • Kwarts, Ikea verkoopt onder de naam Kwarts maatwerkbladen werkbladen in 30 kleuren rand afwerking 20 of 30 mm dik.

  • Keramisch, Ikea verkoopt 10 kleuren keramisch. alleen in 20 mm.

 

Beide met zeer beperkte mogelijkheden voor wat betreft spoelbakken, maatvoering en randafwerking.

 

Granietshop: bij ons keuze uit 20 kleuren natuursteen

  • Natuursteen: Meer dan 20 kleuren, basis dikte 20 mm, opgedikt in verstek mogelijk tot 12 cm

  • Kwarts: Ongeveer 70 kleuren van gerenomeerde merken zoals Silestone, Caesarstone en Diresco. Diktes van 12 mm massief tot 12 cm in verstek opgedikt

  • Kearamisch: Ongeveer 70 kleuren van A leveranciers zoals Neolith, Inalco en Dekton Diktes vanag 12 mm tot 12 cm in verstek opgedikt.

 

 Wij hebben grote keuze voor wat betreft spoelbakken, kookplaten en stopcontacten die in het werkblad gemaakt kunnen worden.

 

Combinatieverkoop:

Als je een werkblad bij Ikea een werkblad wilt kopen ben je verplicht de keuken door Ikea te laten inmeten en keuken en werkblad door Ikea monteurs te laten installeren.

 

Bij de Granietshop ben je helemaal vrij, je kan een werkblad kopen met fullservice, wij komen inmeten, maken de werkblad tekening en komen het werkblad plaatsen. Maar als jezelf de werkbladen inmeet en wilt plaatsen, dat is ook geen probleem. Daarnaast doen wij onze werkbladen ook plaatsen op een reeds bestaande keuken.

 

Variatie:

Ikea: beperkt zich tot haar eigen inbouwapparatuur en spoelbakken, wil je een vlakinbouwkookplaat dan kan dat bijvoorbeeld niet bij Ikea. Ook vlakinbouwspoelbakken van een ander merk kunt u niet in het blad laten zetten.

 

Granietshop: Bij ons zijn vlakinbouwkookplaten geen enkel probleem, als er maar een digitale tekening van de kookplaatleverancier beschikbaar is. Kookplaten van Novy en Atag kunnen we zelfs scherp geprijsd mee leveren! Voor spoelbakken hebben wij de spoelbakken van Caressi, Lorreine, Reginox en Franke standaard in ons assortiment, die kunnen we eventueel scherp geprijsd meeleveren. Maar ook voor andere merken kunnen we de uitsparing maken als er een digitale tekening beschikbaar is.

 

Prijs:

 

Ikea

Granietshop

Meterprijs
63,5 cm diep:


287 per meter (composiet)

370 per meter (Keramiek)


201 Per meter

235 per meter


Inmeten


75


gratis bij orders vanaf 500


Doe het zelf?


niet mogelijk


15% doe het zelf korting
(zie "korting bij doe het zelf")


Levertijd


vier tot zes weken


maximaal 4 weken

Waarom kiest u geen werkblad van de Granietshop op uw Ikea Keuken?


 

granietshop.nl 2023